Afrikaanse tribale kunstwerken


La Porte Dogon, afrikaanse kunstgalerie, online verkoopsite van Essentiel Galerie
Galerij La Porte Dogon online sinds 11 december 1999 werd opgericht door een liefhebber van Afrika en zijn kunsten. Een familieband gedurende drie generaties in Centraal-Afrika heeft het mogelijk gemaakt om diepe en unieke banden met het Afrikaanse volk te smeden.
Het begon allemaal in 1982 met het familie-erfgoed van verschillende collecties Afrikaanse kunst en een professioneel leven dat hem ertoe bracht door Afrika te reizen, van noord naar zuid en van oost naar west.
Deze vele reizen stelden hem in staat zijn smaak voor deze specifieke kunst te verfijnen, stelden hem in staat om veel vergaderingen te houden waardoor hij de kans kreeg om veel geselecteerde stukken te verzamelen. Het is niet de bedoeling om objecten te verzamelen met alleen een esthetisch doel (objecten die afkomstig zouden kunnen zijn van ambachten), maar om u authentieke objecten aan te bieden die de grootste collecties en musea waardig zijn.
Elk voorgesteld stuk krijgt speciale aandacht. Zo wordt vanaf de selectie tot aan de verwerving een band met de eigenaar tot stand gebracht, waardoor we de unieke "geschiedenis" kunnen kennen van elk object dat "in situ" is geoogst, soms in de meest afgelegen dorpen van diep Afrika. Parallel met de oogst op het veld, bevatten de collecties stukken die zijn verworven van privéverzamelaars (vele in België), die ook bezield zijn door dezelfde passie voor authenticiteit. Zo blijft de persoonlijke en unieke band ten aanzien van onze klanten bevoorrecht. Wij aarzelen niet om te begeleiden, te begeleiden en te begeleiden vanaf de verwerving van een enkel stuk tot aan de opbouw van een collectie.

Onze galerij verwelkomt u van maandag tot zaterdag van 9u tot 18u en zondag op afspraak in Tertre, in het centrum van de as Parijs-Brussel-Londen.

Het hele team van La Porte Dogon

Laatste items die je hebt bekeken:
Afrikaanse kunst  - 

© 2023 - Digital Consult SPRL

Essentiel Galerie SPRL
73A Rue de Tournai - 7333 Tertre - Belgique
+32 (0)65.529.100
visa Master CardPaypal