Profiteer van de gratis levering op dit moment. - lijst van landen
Afrikaanse tribale kunstwerken
...
Zoekopties
Ontdek onze uitzonderlijke artikelen

Afrikaanse kunst - Dinka:

Oost-Afrika werd bevolkt door vele nomadische stammen. De Dinka bevonden zich hoofdzakelijk in het zuiden van Soedan. Toch is er weinig informatie beschikbaar over deze etnische groep. Oorlogen tussen stammen of islamitische slavernij kunnen inderdaad geleid hebben tot de verdwijning van sommige volkeren.


Ondersteuning voor Dinka Beaded Neck
Verkocht artikel
Afrikaanse kunst > Hoofdsteun > Dinka hoofdsteun

De voorwerpen van het nut in Afrikaanse kunst.
Reposant op drie voet bekleed met dunne glazen kralen, deze delicate Afrikaanse hals steun symbolisch roepen vee heeft een hoornvormige langwerpige stoel. Een dierlijke verschijning wordt weergegeven dankzij een ingesneden snavel en een perforatie die het oog aan elk uiteinde. Aluminium hoogtepunten animeren de geoliede bruine patina. Dit prestigieuze object was bedoeld om de complexe hoofdtooi van de eigenaar te behouden, gaf ook aan dat het sociaal is, maar werd ook gebruikt als kruk. Sommige, met handvatten, begeleid individuen op hun reizen.
Dealy werd verzameld over deze nomadische inwoners van Zuid-Soedan. Sommige van deze Oost-Afrikaanse stammen zijn vrijwel uitgeroeid door de interstamelijke oorlogen en de islamitische ...

Dinka statief terug
Verkocht artikel
Afrikaanse kunst > Hoofdsteun > Ondersteuning voor dinka nek

Utilitaire objecten in de Afrikaanse kunst
rustend op drie schuine voeten deze zoömorfe uitziende Afrikaanse nek steun symbolisch roepen vee heeft een zacht gebogen langwerpige stoel. Geolied bruin patina. Dit prestigieuze object was bedoeld om het complexe hoofdadres van de eigenaar te behouden, gaf ook zijn sociale status aan, maar werd ook gebruikt als kruk. Sommige, met handvatten, begeleid individuen tijdens hun bewegingen.
Dealy werd verzameld over deze nomadische inwoners van Zuid-Soedan. Sommige van deze Oost-Afrikaanse stammen zijn vrijwel uitgeroeid door de inter-tribale oorlogen en de islamitische slavenhandel. Georganiseerd rond de veehouderij, deze etnische groepen beschouwd als het bezit van koeien en kuddes, en dus van melk en vlees, als een teken van sociaal ...


Zie het blad

Verkocht

Dinka/Lotuko Sudan nek einde
Verkocht artikel
Afrikaanse kunst > Hoofdsteun > Ondersteuning voor Sudan Neck

Dit meubel, het oproepen van een dier met drie gracieuze schuine voeten, en wiens centrum van de langwerpige tray curven, was bedoeld om de complexe hoofdtooi van de eigenaar te behouden. De structuur neemt simpelweg de vorm aan van de takken van de boom. Een prestigieuze object van de nomaden ook gebruikt als een kruk, het bevestigde ook hun sociale status en maakte deel uit van de bruidsschat van de bruid-to-be. Glanzende zwart bruine patina met warme accenten. Er is weinig informatie verzameld over deze animistische mensen, boeren en pastoralisten van Zuid-Soedan, die in het Nijl bekken wonen. Sommige van deze Oost-Afrikaanse stammen werden vrijwel weggevaagd door de Inter-tribale oorlogen en de islamitische slavenhandel.


Zie het blad

Verkocht

Ondersteuning voor Dinka Neck
Verkocht artikel
Afrikaanse kunst > Hoofdsteun > Tabouret Dinka

Rusten op drie voeten, waarvan twee schuin gebogen, deze vaag Zoomorphic-uitziende nek rust heeft een langwerpige zitting onderbroken door messing nagels. De pleatof van het beeldhouwwerk omvormt dit object met een uitzonderlijk karakter. Glanzende gouden honing patina. Dit uitzonderlijke object van Prestige was bedoeld om de complexe hoofdtooi van de eigenaar te behouden, die ook zijn sociale status heeft aangegeven, maar ook als ontlasting werd gebruikt. Sommige, met handvatten, begeleid individuen op hun reizen.
gordel vervangen door een van de eigenaren. Er is
weinig informatie verzameld over deze nomadische inwoners van Zuid-Soedan. Sommige van deze Oost-Afrikaanse stammen werden vrijwel weggevaagd door de Inter-tribale oorlogen en de islamitische slavenhandel. "De ...


Zie het blad

Verkocht

Laatste items die je hebt bekeken:
Afrikaanse kunst  -  Parijs - Brussel - Londen

© 2022 - Digital Consult SPRL

Essentiel Galerie SPRL
73A, rue de Tournai - 7333 Tertre - Belgique
+32 (0)65.529.100