Afrikaanse tribale kunstwerken

Uw voordelen

1- Deskundigheid tot uw dienst

Het eerste en belangrijkste voordeel is de zekerheid van het kopen van kwaliteitsmunten op onze site. De stukken zijn authentiek in die zin dat zij ter plaatse, d.w.z. in Afrika, zijn vervaardigd. Sommige stukken zijn gemaakt voor rituele doeleinden, waardoor ze een grotere economische en sociale waarde krijgen. Voor andere is de reden voor hun ontwerp moeilijker vast te stellen. Sommige zijn gemaakt door dezelfde beeldhouwer als het stuk dat daadwerkelijk voor rituele doeleinden wordt gebruikt, omdat hij verschillende kopieën heeft gemaakt, of het kan een beeldhouwwerk zijn dat heel natuurlijk voor de kunstmarkt is bestemd, en dus zuiver artistiek is. Maar hoe dan ook, ze werden ter plaatse gemaakt. Elk stuk in onze galerij wordt door een specialist geschat alvorens het te koop wordt aangeboden, wat u een kwaliteitsaankoop garandeert.

De prijs waartegen wij onze stukken verkopen is uitsluitend afhankelijk van onze aankoopprijs en niet van een gemiddelde prijs op de Afrikaanse kunstmarkt. Dit betekent dat onze perfecte kennis van deze prijs ons in staat stelt ver daaronder te kopen en te verkopen,  dus onze goede deals zijn die van onze klanten. Een korting op een voorwerp wordt veroorzaakt door de wil van de bewaargever, die soms beslist om zeer snel te verkopen na financiële problemen.

2- Beveiligde betalingen

Uw veiligheid op het moment van de betaling is van het grootste belang, daarom hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste beveiligingsconcepten (waaronder 3D Secure) van de Paybox-oplossing in samenwerking met de bedrijven Atos en EMS, Europese leiders op het gebied van beveiligde betalingen. Dankzij dit beveiligde mechanisme kan de transactie plaatsvinden zonder dat iemand toegang heeft tot uw creditcardnummers of uw bankgegevens, alles vindt plaats tussen uw bank en u.
U kunt er dus zeker van zijn dat uw betaling 100% veilig is.
Bovendien, zoals u kunt zien in de adresbalk, onze site is volledig veilig, we zijn in https.

3- Snelle levering

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, garanderen wij de onmiddellijke uitvoering van uw bestelling en het vertrek ervan uit ons magazijn binnen 24 uur via de door u gekozen vervoerder (Express vervoerder of Post)


4- Geld terug garantie

Indien het door u gekochte artikel, om welke reden dan ook, niet aan uw wensen voldoet, kunt u het binnen 14 dagen na aflevering aan ons retourneren. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij u de aankoop (exclusief verzendkosten) terugbetalen.


5- Een telefoonnummer

Een geldig telefoonnummer zonder toeslag, 00 32 65 529 100, van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U zult geen robot krijgen maar een persoon die al uw vragen zal beantwoorden, dus aarzel niet, bel ons.

6- Een fysieke galerij


Aanwezig op het web sinds 1999, zijn we ook een fysieke galerie, aarzel dan niet om ons te komen bezoeken, van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00, zaterdag van 10:00 tot 19:00 en zondag op afspraak, Rue de Tournai 73 7333 Tertre in België.

7- InternetJe houdt niet van winkelen op het internet! Geen probleem, bel ons op 00 32 65 529 100, wij nemen uw bestelling telefonisch aan van maandag tot vrijdag van 9H00 tot 17H00.


8- DepotU wilt sommige of alle stukken van uw Afrikaanse kunstcollectie verkopen. Bel ons op 00 32 65 529 100 of neem contact met ons op via e-mail, u kunt inderdaad profiteren van alle voordelen van een gerenommeerde galerie, door uw objecten in depot-verkoop op onze site te plaatsen. Wij zorgen voor alles, van de tentoonstelling van uw stukken, tot hun verkoop in alle veiligheid (inclusief de betaling), inclusief de levering aan de koper.

Laatste items die je hebt bekeken:
Afrikaanse kunst  - 

© 2023 - Digital Consult SPRL

Essentiel Galerie SPRL
73A Rue de Tournai - 7333 Tertre - Belgique
+32 (0)65.529.100
visa Master CardPaypal